Bondoran uudistetut sijoituspalvelut: Sijoitusalan uuden sukupolven alku

226 580 henkilöä on sijoittanut yli 921M € ja ansainnut 116M €.

-> Aloita Bondoralla jo tänään

 • Yksinkertaistettu automaattinen sijoitus
 • 15-vuoden kokemuksella
 • Aloita 1 € minimisijoituksella

Toinen perinteisempi Bondoran vaihtoehto on Bondora laina, ja sillä oman talouden tasapainoittaminen.

Bondora, tunnustettu ja kunnioitettu toimija rahoitusmarkkinoilla, on lanseerannut sarjan uusia palveluita, jotka edustavat merkittävää harppausta sijoitusalan kehityksessä. Nämä palvelut ovat syntyneet yhdistämällä huipputeknologia ja asiakaslähtöinen suunnittelu, mikä on luonut alustan, joka tarjoaa sijoittajille uudenlaisia mahdollisuuksia ja etuja. Uudistetut palvelut eivät ainoastaan vastaa nykyisiin markkinoiden tarpeisiin, vaan ne asettavat uuden standardin sijoitusalalle, tuoden mukanaan innovaatioita ja edistyksellisiä ratkaisuja. Tämä kehitys on erityisen tärkeää digitaalisen talouden ja nopeasti muuttuvan markkinaympäristön aikakaudella, jossa sijoittajien on pysyttävä ajan tasalla ja hyödynnettävä parhaita saatavilla olevia työkaluja ja tietoja.

Bondoran uudistetussa palvelussa käyttäjäkokemus on asetettu etusijalle. Alusta on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi, mikä tekee sijoitusten hallinnasta ja seurannasta vaivatonta. Tämä on erityisen tärkeää modernissa sijoitusympäristössä, jossa nopeat päätökset ja markkinoiden seuranta ovat keskeisiä menestyksen tekijöitä. Lisäksi, uusimmat teknologiset innovaatiot takaavat alustan turvallisuuden ja luotettavuuden, mikä on olennaista sijoittajien luottamuksen ja varojen turvaamisessa. Turvallisuus ja luotettavuus ovat avainasemassa, kun sijoittajat etsivät alustaa, joka suojaa heidän sijoituksiaan ja henkilökohtaisia tietojaan. Tässä suhteessa Bondora on tehnyt merkittäviä investointeja varmistaakseen, että heidän alustansa on paitsi käyttäjäystävällinen myös turvallisuusstandardeja noudattava.

Asiakaspalvelun merkitys on myös korostunut Bondoran uudistuksissa. Heidän omistautunut asiakaspalvelutiiminsä on saatavilla ympäri vuorokauden, tarjoten asiantuntevaa apua ja tukea kaikissa sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tämä sitoutuminen asiakaspalveluun on olennainen osa Bondoran strategiaa, sillä erinomainen asiakaspalvelu on yksi keskeisimmistä tekijöistä, kun sijoittajat valitsevat sijoituspalveluntarjoajaa. Lisäksi Bondora tarjoaa laajan valikoiman oppimateriaaleja, kuten oppaita ja webinaareja, jotka ovat suunniteltu tukemaan sijoittajien tietämystä ja päätöksentekotaitoja. Tämä osoittaa Bondoran sitoutumisen sijoittajien koulutukseen ja tietoisuuden lisäämiseen, mikä on erittäin tärkeää nykyisessä nopeasti muuttuvassa ja monimutkaisessa taloudellisessa ympäristössä. Kattavat tietoresurssit ja oppimateriaalit varmistavat, että sijoittajat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja pysyä ajan tasalla viimeisimmistä markkinatrendeistä ja -analyyseistä.

Bondoran tarjoama sijoitusvalikoima on suunniteltu vastaamaan monenlaisia sijoitustarpeita. Laaja valikoima sijoitusvaihtoehtoja kattaa erilaiset rahoitusinstrumentit, mukaan lukien osakkeet, joukkovelkakirjat ja muut sijoitusinstrumentit, mikä mahdollistaa sijoittajille hajautetun sijoitussalkun rakentamisen ja riskien tehokkaan hallinnan. Tämä monipuolisuus on olennaista sijoittajille, jotka etsivät räätälöityjä sijoitusratkaisuja, jotka vastaavat heidän yksilöllisiä tavoitteitaan ja riskinsietokykyään. Bondoran kyky tarjota laaja valikoima sijoituskohteita osoittaa heidän sitoutumisensa tarjota jokaiselle sijoittajalle sopivia vaihtoehtoja, olivatpa he sitten aloittelevia tai kokeneita sijoittajia.

Bondoran jatkuva innovaatio ja kehitystyön edelläkävijyys ovat myös keskeisiä tekijöitä heidän palveluidensa menestyksessä. He eivät ainoastaan vastaa nykyisiin markkinavaatimuksiin, vaan myös aktiivisesti kehittävät uusia ratkaisuja, jotka määrittävät sijoitusalan tulevaisuuden suuntaviivoja. Tämä uudistusten ja tulevaisuuteen suuntautuneen kehitystyön polku osoittaa Bondoran kyvyn pysyä askeleen edellä sijoituspalveluiden alalla, tarjoten asiakkailleen uusimpia ja tehokkaimpia työkaluja sijoituspäätösten tekemiseen. Heidän tiiminsä keskittyy jatkuvasti uusien ominaisuuksien ja palvelujen kehittämiseen, varmistaen, että heidän asiakkaansa hyötyvät uusimmista innovaatioista ja markkinatrendeistä.

Lisää luettavaa

Bondora on suomalainen fintech-yritys, joka tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa kulutusluottoihin. Bondora on perustettu vuonna 2009, ja se on yksi Euroopan johtavista kulutusluottomarkkinoiden toimijoista.

Bondoran uudet sijoituspalvelut julkaistiin 1. tammikuuta 2024. Uudet palvelut sisältävät seuraavat:

 • Bondora Go -palvelu on tarkoitettu aloitteleville sijoittajille. Palvelu tarjoaa valmiita sijoituspaketteja, jotka on suunniteltu tuottamaan kohtuullista tuottoa suhteellisen pienellä riskillä.
 • Bondora Pro -palvelu on tarkoitettu kokeneemmille sijoittajille. Palvelu tarjoaa enemmän joustavuutta sijoituskohteissa ja -strategioissa.
 • Bondora Invest -palvelu on tarkoitettu institutionaalisille sijoittajille. Palvelu tarjoaa räätälöityjä sijoitusmahdollisuuksia, jotka vastaavat institutionaalisten sijoittajien tarpeita.

Bondoran uudet sijoituspalvelut tarjoavat suomalaisille sijoittajille laajemman valikoiman sijoitusmahdollisuuksia. Palvelut ovat myös helppokäyttöisiä ja aloittelijoille sopivia.

Bondora Go -palvelu

Bondora Go on helppokäyttöinen palvelu, joka sopii hyvin aloitteleville sijoittajille. Palvelu tarjoaa valmiita sijoituspaketteja, jotka on suunniteltu tuottamaan kohtuullista tuottoa suhteellisen pienellä riskillä.

Bondora Go -palvelussa sijoittajat voivat valita sijoituspaketin, joka sopii heidän riskitoleranssiinsa ja sijoitustavoitteisiinsa. Paketit on jaettu kolmeen kategoriaan:

 • Varovainen -paketit sopivat sijoittajille, jotka haluavat minimoida riskinsä.
 • Maltillinen -paketit sopivat sijoittajille, jotka haluavat tasapainottaa riskin ja tuoton.
 • Riskialtis -paketit sopivat sijoittajille, jotka ovat valmiita ottamaan enemmän riskiä suuremman tuoton toivossa.

Bondora Go -palvelussa sijoittajat voivat myös seurata sijoituksiaan reaaliajassa. Palvelu tarjoaa kattavan raportoinnin, joka auttaa sijoittajia ymmärtämään sijoitustensa kehitystä.

Bondora Pro -palvelu

Bondora Pro on tarkoitettu kokeneemmille sijoittajille, jotka haluavat enemmän joustavuutta sijoituskohteissa ja -strategioissa. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman sijoituskohteita, mukaan lukien kulutusluotot, yritysluotot ja kiinteistöt.

Bondora Pro -palvelussa sijoittajat voivat itse valita sijoituskohteensa ja -strategiansa. Palvelu tarjoaa kuitenkin myös erilaisia työkaluja ja tietoa, jotka auttavat sijoittajia tekemään tietoisia sijoituspäätöksiä.

Bondora Pro -palvelussa sijoittajat voivat myös hyödyntää Bondoran tarjoamia erilaisia sijoituspalveluita, kuten automaattista sijoittamista ja riskinhallintatyökaluja.

Bondora Invest -palvelu

Bondora Invest on tarkoitettu institutionaalisille sijoittajille, jotka tarvitsevat räätälöityjä sijoitusmahdollisuuksia. Palvelu tarjoaa institutionaalisille sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa Bondoran kulutusluottoihin.

Bondora Invest -palvelu tarjoaa institutionaalisille sijoittajille erilaisia etuja, kuten:

 • Räätälöity sijoitusstrategia
 • Suurempi sijoitusvolyymi
 • Erityiset riskinhallintatyökalut

Bondora Invest -palvelussa institutionaaliset sijoittajat voivat hyödyntää Bondoran kokemusta kulutusluottomarkkinoista.