Hidas netti laskujen maksamineen – Yritä kokeilla tehdä nopeustesti

netti

Jos netti on hidas, laskujen maksaminen verkossa voi olla haastavaa. Pitkät latausajat ja katkokset voivat hidastaa laskujen käsittelyä ja aiheuttaa turhautumista. Onneksi on olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä nopeuden parantamiseksi.

Ensimmäinen askel on selvittää, kuinka nopea nettiyhteytesi on. Voit tehdä tämän tekemällä nopeustestin. Nopeustesti ovat ilmaisia ja helppoja käyttää. Voit tehdä ne verkossa tai käyttämällä mobiililaitetta.

Useita erilaisia ​​nopeustestejä on saatavilla. Jotkut suosittuja vaihtoehtoja ovat Speedtest.net, Fast.com ja Ookla. Nämä testit mittaavat usein lataus- ja lähetysnopeutesi.

Jos nettiyhteytesi on hidas, voit yrittää seuraavia asioita sen nopeuttamiseksi:

  • Varmista, että laitteesi on yhteydessä oikeaan verkkoon. Jos olet yhteydessä langattomaan verkkoon, varmista, että olet lähellä reititintä.
  • Poista käytöstä muut laitteet, jotka käyttävät verkkoa. Tämä vapauttaa kaistanleveyttä laskujen maksamiseen.
  • Poista käytöstä taustatoiminnot laitteessasi. Tämä voi vapauttaa kaistanleveyttä muihin sovelluksiin.
  • Aseta laitteesi uusimpaan ohjelmistopäivitykseen. Ohjelmistopäivitykset voivat sisältää parannuksia verkon suorituskykyyn.
  • Kerro operaattorillesi, jos nettiyhteytesi on edelleen hidas. Operaattorisi voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelman.

Jos olet kokeillut kaikkia näitä asioita eikä nettiyhteytesi ole vieläkään tarpeeksi nopea, sinun on ehkä päivitettävä tilauksesi. Monet operaattorit tarjoavat nopeampia nettiyhteyksiä korkeammalla kuukausimaksulla.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua maksamaan laskusi verkossa nopeammin:

  • Käytä maksunvälittäjää, kuten PayPalia tai Klarnaa. Nämä maksunvälittäjät voivat nopeuttaa laskujen käsittelyä.
  • Tallenna laskusi tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Tämän avulla voit ladata ne nopeasti ilman, että sinun tarvitsee etsiä niitä verkossa.
  • Käytä maksukorttia tai pankkitunnuksia. Nämä maksutavat ovat yleensä nopeampia kuin laskujen maksaminen tilisiirrolla.

Jos noudatat näitä vinkkejä, voit maksaa laskusi verkossa nopeammin ja helpommin.