Parhaat ilmaiset sijoittajan työkalut vuonna 2024: Vertailu ja suositukset

talous ja sijoittaminen

Sijoittaminen voi olla haastavaa ilman oikeita työkaluja, mutta onneksi vuonna 2024 on tarjolla useita ilmaisia sijoittajan työkaluja, jotka helpottavat prosessia. Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita saatavilla olevia työkaluja ja annamme suosituksia niiden käytöstä.

Jos olet kiinnostunut osakesijoittamisesta ja kohteenasi olisivat esimerkiksi neste osake, kempower osake ja vaikka sampo osake, tarjoaa sijoittaja.fi hyödyllistä tietoa sinun omien sijoitusten tueksi.

Osake- ja ETF-seurannat

Yahoo Finance Yahoo Finance tarjoaa kattavat osake- ja ETF-seurantatyökalut. Voit luoda oman seurantalistan ja saada reaaliaikaisia päivityksiä markkinoiden liikkeistä. Palvelu tarjoaa myös laajoja analyysejä ja uutisia, jotka auttavat tekemään informoituja päätöksiä.

Google Finance Google Finance on toinen erinomainen vaihtoehto osakkeiden ja ETFseuraamiseen. Sen yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee siitä helpon työkalun sekä aloittelijoille että kokeneemmille sijoittajille. Voit seurata osakkeiden kehitystä, lukea markkinauutisia ja analysoida eri sijoituskohteita.

Analyysi- ja laskentatyökalut

Morningstar Morningstar tarjoaa monipuolisia analyysityökaluja, joilla voit tarkastella osakkeiden ja rahastojen perusteellisia tietoja. Työkalu antaa arvion sijoituskohteiden arvosta ja riskeistä, mikä auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä.

Seeking Alpha Seeking Alpha on yhteisöpohjainen sijoitussivusto, jossa sijoittajat ja analyytikot jakavat näkemyksiään ja analyysejään. Voit lukea erilaisia artikkeleita, analyysejä ja kommentteja markkinoista ja sijoituskohteista.

Salkunhallinta ja suunnittelu

Personal Capital Personal Capital on erinomainen työkalu salkunhallintaan ja taloudellisen suunnittelun tueksi. Palvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen näkymän taloudelliseen tilanteeseesi, mukaan lukien sijoitukset, säästöt ja kulut. Voit myös hyödyntää heidän tarjoamia sijoitusanalyysejä ja salkkuseurantoja.

Mint Mint on monipuolinen taloudenhallintatyökalu, joka auttaa sinua seuraamaan tuloja, menoja ja sijoituksia yhdessä paikassa. Voit asettaa taloudellisia tavoitteita ja saada suosituksia niiden saavuttamiseksi.

Tekoälypohjaiset sijoitustyökalut

Robo-Advisorit Monet robo-advisor-palvelut, kuten Betterment ja Wealthfront, tarjoavat ilmaisia sijoitusneuvoja ja -suosituksia tekoälyn avulla. Nämä työkalut auttavat sinua rakentamaan hajautetun salkun ja tekemään älykkäitä sijoituspäätöksiä.

Yhteenveto

Vuonna 2024 on saatavilla lukuisia ilmaisia sijoittajan työkaluja, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan sijoituksiasi tehokkaasti ja tekemään parempia päätöksiä. Suosittelemme kokeilemaan eri työkaluja ja löytämään ne, jotka parhaiten tukevat omia sijoitustavoitteitasi ja -strategioitasi.