Rahat realiajassa tilille – nopea ja turvallinen tapa maksaa

rahat realiajassa tilille

Rahansiirtojen nopeus on kehittynyt merkittävästi viime vuosina. Nykyään on mahdollista siirtää rahaa pankkitilien välillä reaaliajassa, eli lähetät rahat realiajassa tilille välittömästi.

Pikasiirto – Nopea palvelu rahan lähettämiselle

Yksi tapa siirtää rahaa reaaliajassa on käyttää Pikasiirtoa. Pikasiirto on pankkien yhteinen palvelu, joka mahdollistaa reaaliaikainen rahansiirto pankkitilien välillä. Pikasiirron voi tehdä verkkopankissa, mobiilipankissa tai puhelimitse.

Pikasiirto on turvallinen tapa siirtää rahaa. Siirto tapahtuu aina pankkitunnusten avulla, joten rahansiirto on suojattu väärinkäytöksiltä.

MobilePay – nopea ja helppo tapa siirtää rahaa kaverille

Toinen tapa siirtää rahaa reaaliajassa on käyttää MobilePayta. Uusi MobilePay on mobiilimaksusovellus, jolla voi maksaa esimerkiksi kaupoissa, ravintoloissa ja verkossa. MobilePaylla voi myös siirtää rahaa toiselle henkilölle.

MobilePay avulla rahaa voi siirtää toiselle henkilölle kätevästi suoraan puhelimesta. Siirto tapahtuu välittömästi, joten raha on käytettävissä heti.

Reaaliaikainen rahansiirto tuo hyötyjä

Reaaliaikainen rahansiirto tuo useita hyötyjä käyttäjille. Se on nopea ja helppo tapa siirtää rahaa, ja se on myös turvallinen.

Reaaliaikainen rahansiirto on hyödyllinen esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Kun haluat maksaa ostoksen heti
  • Kun haluat siirtää rahaa ystävällesi tai perheenjäsenellesi
  • Kun haluat varmistaa kaupankäynnin onnistumisen

Reaaliaikainen rahansiirto on tulossa yhä yleisemmäksi Suomessa. Se on erinomainen vaihtoehto perinteiselle tilisiirrolle, joka voi kestää useita päiviä.

Onko yrityksesi markkinointi kunnossa? Tutustu ertuen markkinointipalveluihin osoitteessa: ertuki.fi